Sunday, January 18, 2009

Around Bucharest- Lipscani







Centrul vechi al Bucurestiului, asa cum arata el acum, nu te mai imbie la nimic. E traversat in graba doar pentru ca este o scurtatura intre doua bulevarde pe care lumea s-a obisnuit s-o apuce. Si totusi, intr-o zi innorata pe un ger neprietenos, am iesit in grup la pozat. Daca privesti atent, sunt atatea cadre de luat, sunt atatea lucruri care te incanta si care ar putea sa te incante si mai mult daca cineva s-ar ocupa de ele. Lipscaniul de azi e doar un morman de noroi, sapaturi, pereti mancati si acoperisuri gata sa se prabuseasca. Ma intristez si ma revolt: chiar nu suntem in stare?

Tuesday, January 06, 2009

Skiing with the clouds







You go up. As high as you can. You take a deep breath as the icy air cuts your lungs. Then you go.Down. Fast. No thoughts in your head, no looking back, no time to stop.Just going down. Your muscles are like iron and your body feels stronger than never. Speed. Cold. a sudden stop for a short rest. and then you go again. Down.and so on...

Colourful Innsbruck




little Salzburg in black and white






Marsul Mosilor




Pe 21 decembrie Bucurestiul a intrat in Cartea Recordurilor prin marsul mosilor. 3939 de oameni imbracati in costumul de mos au impartit cadouri prin oras, stabilind un record consemnat de autoritatile americane.